لیست اختراعات محمد سعادت


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 21
تاریخ اظهارنامه: 1391/06/12
تاریخ ثبت: 1391/06/12
خلاصه اختراع:

كوليس اپتيكي چند دهنه شامل يك ميله حاوي تارگت هاي ثابت روي آن و چند بازوي متحرك حاوي تارگت هاي متحرك و يك دوربين عكاسي است. اين سيستم در رده فني مهندسي، مكانيك، قرار مي گيرد. اين سيستم قادر به اندازه گيري دهنه هاي با ابعاد بسيار بزرگ قطعات صنعتي است و توانايي اندازه گيري چند دهنه را بطور همزمان خواهد داشت. توسط عكسي كه توسط دوربين عكاسي از ميله كوليس اخذ مي گردد، تصاوير به نرم افزار منتقل شده و محل تارگت ها بطور دقيق استخراج مي گردد. پس از آن با استفاده از هندسه پروژكتيو فواصل از طريق نسبت متجانس فواصل تارگت هاي ثابت محاسبه شده و در نمايشگر سيستم نمايش داده مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1391/08/30
تاریخ ثبت: 1392/03/21
خلاصه اختراع:

با استفاده از «آينه جادويي» قادر خواهيد بود در كمترين زمان تعداد زيادي لباس را به صورت مجازي پرو كنيد و خود را از جهت ها، محيط ها و نور پردازي هاي متفاوت مشاهده كنيد و سايز و رنگ و طرح مورد نظر خود را انتخاب كند.(در خريد اينترنتي و خريد حضوري) خلاصه توصيف عملكرد: براي بكارگيري دستگاه مورد نظر بايد ابتدا شخص با حضور در اتاق استخراج اطلاعات به طور كامل با استفاده از دستگاه عمق سنج مورد برداشت قرار گيرد سپس شخص با قرار گرفتن در مقابل آينه ي جادويي لباس هاي متفاوت را انتخاب كرده وسپس در حالت هاي متفاوت مورد بررسي قرار مي دهد . در زمينه ي خريد اينترنتي در صورتي كه اطلاعات شخص در پايگاه داده ي فروشگاه موجود باشد به صورت اينترنتي لباس هاي مورد نظر را بر روي مدل سه بعدي خود انداخته و سايز مناسب را انتخاب كرده و سفارش مي دهد و در صورت موجود نبودن اطلاعات در پايگاه داده اطلاعات مورد نياز را كاربر وارد كرده و مدل سه بعدي خود را ايجاد مي كند و لباس مورد نظر را امتحان مي كند.و لباس انتخاب شده را سفارش مي دهد.

تاریخ ثبت: 1392/05/20
خلاصه اختراع:

مشكل فني: يكي از موضوعات پرچالش در زمينه مدل سازي محيط، مشكلات و كمبودهاي مربوط سيستم هاي اخذ داده است كه تاكنون طراحي شده اند. در بكارگيري اين سيستم ها، مسائلي از جمله لرزش و نوسان هاي سيستم، عوارض متحرك در محيط، پوشش كامل محيط، ايجاد ديد بصري، و اتوماسيون در مدل سازي از مسائل مورد چالش مي باشد. مي توان گفت هيچ يك از ساختارهاي موجود مدل سازي توانايي برآوردن نيازهاي يك سيستم كامل را ندارند. بنابراين، لازم است يك سيستم سخت افزاري جهت توليد مدل بصري و هندسي مناسب از محيط طراحي شده و بر مشكلات اين مناطق غلبه نمايد. راه حل ارائه شده: ارائه يك سيستم مدل ساز استريو پانوراما. در اين سيستم، از چندين دوربين استريو استفاده مي شود كه قرارگيري اين دوربين ها بر روي محيط يك صفحه دايره اي شكل مي باشد، بگونه اي كه تمام دوربين ها نسبت به مركز صفحه بصورت متقارن و به يك فاصله باشند و فاصله و زاويه بين هر دو دوربين استريو نيز يكسان است. در اين سيستم، هر زوج تصوير، تشكيل يك مدل استريو را مي دهد. بين هر دو تصوير استريوي متوالي يك هم پوشاني وجود دارد كه جهت اتصال مدل هاي استريو استفاده شده و نهايتا يك استريو پانوراماي افقي ايجاد مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1396/02/05
تاریخ ثبت: 1396/06/27
خلاصه اختراع:

توضيح كوتاه در مورد عملكرد نانوذرات و ميكروذرات آب گريز توليد شده اين اختراع در زمينه توليد سطوح فوق آب گريز مي¬باشد. اين سطوح كاربردهاي عملي بسياري، شامل جداسازي نفت/آب از يكديگر، خودتميز شوندگي، كاهش پساي اصطكاكي، ضد مه، ضد باكتري، ضد رسوب، ضد يخ‌زدگي و ضد خوردگي را دارا هستند . پژوهش‌هاي انجام‌شده در توليد سطوح فوق آب‌گريز ابتدا بر روي توليد سطح در مقياس‌هاي آزمايشگاهي متمركز بوده است. امروزه جهت به‌كارگيري سطوح فوق آب‌گريز در كاربردهاي صنعتي، توليد سطح مقطع‌هاي بزرگ موردتوجه قرارگرفته است. به همين دليل تمركز بر روي توليد نانو ذرات يا ميكرو ذرات آب‌گريز و لايه نشاني اين ذرات بر روي سطح مي‌باشد. از طرفي روش‌هاي مختلف توسعه داده‌شده جهت آب‌گريز كردن نمونه‌هاي آزمايشگاهي بر روي زيرپايه¬هايي از جنس سيليكون، آلومينيوم، استيل، مس و ... مورداستفاده قرارگرفته است. در صورت توسعه فرآيندهاي استفاده شده جهت آب‌گريز كردن نمونه‌هاي آزمايشگاهي براي آب‌گريز كردن ذرات ميكرومتري و نانومتري با جنس مشابه، و سپس استفاده از روش‌هاي لايه نشاني براي تثبيت اين ذرات بر روي سطح ، مشكل آب‌گريز كردن بدنه‌هاي بزرگ و توليد سطوح فوق آب گريز در مقياس بزرگ مرتفع مرتفع مي گردد. هدف از اين اختراع توسعه فرآيند مربوط به توليد اين ذرات است. بر اساس آزمايش هاي انجام شده بايد گفت كه اين ذرات حداقل به مدت 3 سال در مجاورت با قرار داده شده و ته نشين شدن آن ها در آب مشاهده نشده است. مشكلاتي كه با اين اختراع حل شده‌اند: • مشكل اول: توليد ذرات آب گريز در اندازه، جنس و مقياس هاي مختلف. • مشكل دوم: توليد سطوح فوق آب گريز در مقياس صنعتي و بزرگ براي كابردهاي سطوح خودتميز شونده، خود رها ساز تقطير، كاهش پساي اصطكاكي، سطوح ضد يخ، سطوح ضد خزه و ... .

تاریخ ثبت: 1396/09/13
خلاصه اختراع:

اختراع "توليد كيت اليزا به منظور تشخيص سم ديازينون بر اساس بكار گيري منوكلونال آنتي بادي" در زمينه فني : بخش الف – نياز هاي انساني – زير بخش سلامتي و بهداشت ديازينون (Diazinon)يكي از پر مصرف ترين سموم ارگانوفسفره است كه بطور وسيع براي مبارزه با آفات و حشرات موزي تهديد كننده محصولات كشاورزي از قبيل خربزه، كاهو ، بادام، مركبات، پنبه، چمن، يونجه، و ساير محصولات و نيز كاهش آفات و حشرات موزي ساكن در مناطق شهري استفاده مي شود. تحقيقات سالهاي اخير نيز نشان ميدهند كه استفاده از برخي آفت كش ها منجر به بروز اختلالاتي در پاسخ هاي سيستم ايمني مانند نقص سيستم ايمني، تومور زايي، آلرژي و اتو ايميونيتي نيز مي گردد.روش هاي آناليز متعددي براي اندازه گيري سموم ارگانوفسفره وجود دارد. از اين بين روش هاي GC-Mass يا LC-Mass بطور معمول استفاده و بواسطه حساسيت و اختصاصيت بالايي كه در اندازه گيري سموم دارند، از اعتبار بالايي نيز بر خورداراند. با اين وجود، هزينه هاي زياد و تجهيزات گران قيمت و مشكلات مربوط به مراحل آماده سازي نسبتا طولاني از مهمترين عواملي است كه كاربرد اين روش ها را محدود كرده است. به منظور تشخيص سم ديازينون كه با استفاده از روش رقابتي مستقيم (dcELISA) direct competitive –ELISA بر اساس بكار گيري منوكلونال آنتي بادي توليد شده بر عليه سم ديازينون، طراحي و توليد شده است.در طراحي اين كيت از روش الايزاي رقابتي براساس سنجش با رقابت همزمان دو آنتي ژن است كه يكي از آن دو نشان دار شده و براي اتصال به آنتي بادي با مقدار محدود كوت شده در كف پليت الايزا با يكديگر رقابت مي كنند. به منظور توليد كيت الايزا رقابتي مستقيم، سم ديازينون به آنزيم HRP متصل شده است.بنابراين در اين روش كمپلكس Diazinon-HRP سنتزگرديد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/04/12
تاریخ ثبت: 1396/10/04
خلاصه اختراع:

اين اختراع به ساخت يك سيستم اندازه گيري بر اساس تلفيق دو روش فتومتريك استريو و نگاشت فرينج بروش شيفت فاز مي پردازد. هدف اين تلفيق جلوگيري از اندازه گيري نقاط غير ضروري متناسب با ميزان جزئيات سطح مي باشد. مي توان انحناي هر پيكسل تصويري متعلق به سطح عارضه را توسط روش فتومتريك استريو بدست آورد. بنابراين پيش از محاسبه مختصات سه بعدي نقاط تصوير توسط روش نگاشت فرينج، ميزان تراكم مورد نياز براي سطوح مختلف عارضه توسط انحناهاي بدست آمده از روش فتومتريك استريو پيش بيني مي شود و نقاط غير ضروري وارد محاسبات سه بعدي نمي شوند. بسته به پيچيدگي هندسي سطح شئ، با كاهش 50% تا 75% زمان محاسبات و كاهش 50% تا 80% حجم داده برداشتي بواسطه حذف نقاط غير ضروري را به همراه خواهد داشت.

تاریخ اظهارنامه: 1396/03/11
تاریخ ثبت: 1396/11/18
مخترع/مخترعان: محمد سعادتمند
خلاصه اختراع:

اين دستگاه قادر بوده از رطوبت موجود در هوا براي پُر كردن مخزن شيشه شور خودرو استفاده نمايد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/04/30
تاریخ ثبت: 1396/12/12
خلاصه اختراع:

اين اختراع به ساخت و توسعه يك اسكنر سه بعدي با قابليت ترسيم خطوط اصلي يك عارضه مي پردازد. با استفاده از تلفيق دو روش اندازه گيري نگاشت فرينج و فتومتريك استريو و توسعه الگوريتم پردازش تصوير بسيار پيشرفته به يك سيستم اسكنر هوشمند بدل شده است كه مي تواند خطوط اصلي عارضه را تشخيص، استخراج و سپس آنها را ترسيم نمايد. پيش از محاسبه مختصات سه بعدي توسط روش نگاشت فرينج سطوح با انحناي بالا توسط روش فتومتريك استريو استخراج شده و با استفاده از الگوريتم پردازش تصوير نقاط با بيشينه انحناء استخراج و با خطوط به يكديگر متصل مي گردد. در روش سنتي عمل تبديل و ترسيم عوارض با استفاده از اپراتور انساني كه با دقت كمتر، زمان بيشتر و نياز به تخصص و مهارت بسيار بالا انجام مي گرديد. اما توسط اين اختراع براحتي مي توان تمام فرايند ترسيم و تبديل و تهيه نقشه از كتيبه ها و آثار ميراث فرهنگي را بدون دخالت اپراتور انساني بصورت اتوماتيك انجام داد.

تاریخ ثبت: 1400/02/01
خلاصه اختراع:

اين اختراع در زمينه توليد سطوح فوق آب‌گريز ضد خزه مي¬باشد. سازه‌هاي دريايي نظير كشتي‌ها، سكوهاي نفتي و سيستم‌هاي اقيانوس شناسي به طور دائم در معرض خزه گرفتگي قرار دارند.خزه گرفتگي بر عملكرد اين سازه‌ها اثرات نامطلوبي مي‌گذارند.رنگ‌هاي ضد خزه جهت جلوگيري از خزه گرفتگي سازه هاي دريايي به كار مي‌روند.اين رنگ‌ها بر اساس آزاد شدن مواد سمي از خزه گرفتگي جلوگيري مي‌كنند.آزاد شدن مواد سمي موجود در رنگ‌هاي ضد خزه مشكلات زيست محيطي جبران ناپذيري به دنبال دارد. لذا رويكردهاي نويني جهت جايگزيني رنگ‌هاي ضد خزه سازگار با محيط زيست مورد توجه است. يكي از اين سطوح، سطوح سوپرآب‌گريز مي‌باشد. در اين تحقيق با استفاده از روش لايه نشاني پاشش الكترواستاتيك سطوح سوپر آب‌گريزي از جنس ذرات سيليكا با ابعاد ميكرو و نانو كه با روش بخار سيلانيزيشن آب‌گريز شده‌اند ساخته شده است كه به مدت 6 ماه در آب ساكن پايدار مانده است. به منظور ارزيابي اين پوشش‌ها در محيط رسوب، شرايطي در آزمايشگاه به منظور كشت و پرورش يكي از رسوبات دريايي مهيا گرديد تا بتوان ارزيابي اوليه‌اي از اين پوشش‌ها داشت. نتايج حاصل از اين ارزيابي در محيط خزه نشان دهنده‌ي كارايي مناسب اين پوشش‌ها در محيط خزه مي‌باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/12/17
تاریخ ثبت: 1390/06/30
مخترع/مخترعان: محمد سعادت سرشت
خلاصه اختراع:

سیستم مدلساز سه بعدی سیال‌ گازی شکل

موارد یافت شده: 21